Biltvätt


Vi ser fram emot att ge din bil den omsorg den förtjänar och lämna dig som en nöjd och belåten kund.


Vi har som mål att se till att du alltid är nöjd, oavsett om du bara behöver en utvändig tvätt till din bil eller om du önskar en fullständig rekonditionering. Tveka inte att kontakta oss för att förvandla din bil, oavsett dess nuvarande skick, till nästintill nyskick. Vi erbjuder en kombination av högkvalitativa produkter och skickligt utfört arbete som alltid resulterar i en imponerande glans och finish.

Vi strävar efter att vara lättillgängliga och är alltid redo att besvara dina frågor samt informera dig om våra senaste erbjudanden och tjänster. Vi ser fram emot att ge din bil den omsorg den förtjänar och lämna dig som en nöjd och belåten kund.

Tjänster

Paketbehandlingar

Våra passionerade medarbetare utför alla våra behandlingar med omsorg för både bilen och dess ägare. Vid en fullständig behandling lämnas inget åt slumpen – hela bilen genomgår en noggrann inspektion.

Lackbehandlingar

Få fantastiska resultat och långvarigt skydd för din bil. Kontakta oss för våra lackbehandlingar.

Interiöra behandlingar

Glöm inte bilens insida. Att regelbundet vårda interiören och bilklädseln minskar slitage och bevarar utseendet. En välskött interiör förebygger problem, ökar körglädjen och passagerarnas trivsel.

Biltvätt

Bilens lack fungerar som det främsta rostskyddet, och därför är det av största vikt att hålla den ren. Smuts binder fukt, vilket kan ha en negativ påverkan på lackens kvalitet och hållbarhet.

Motortvätt

Vi erbjuder professionell motortvätt och har expertis när det gäller olika motortyper och hur de bör handtvättas. Vi utför noggrann rengöring av allt under motorhuven.

Bilglas

Det är viktigt att bibehålla bilens glas i utmärkt skick eftersom stenskott, sprickor och slitage kan påverka både prestanda och säkerhet.

Buckla

Vi reparerar mindre bucklor på din bil utan att behöva göra en omlackering. Vår metod fungerar både på konvexa och konkava bucklor.

Sanering

Vi eliminerar oönskade lukter genom noggrann interiörrengöring. Dessutom erbjuder vi omfattande sanering och restaurering av sällsynta skador på din bil, både exteriört och interiört.

unsplash