Bilar i lager


Expeter på bilar, skapar körupplevelser i världsklass

Med vår starka passion för kvalitet och en imponerande historik av nöjda kunder har vi ett enkelt mål: att göra ditt bilbyte till en smidig och positiv upplevelse. Vi förstår att en bil är mer än bara ett fordon – den är din följeslagare på resor mot nya platser och minnesvärda stunder. Vårt dedikerade team av experter står redo att guida dig ärligt och professionellt genom varje steg. Vi strävar efter att skapa mer än en enkel affär.


Hollmans Bil är din bilpartner som hjälper dig forma din personliga körhistoria. Utforska vår noggrant utvalda samling av bilar, som representerar olika äventyr – från stadskörning till offroad-utforskning. Vi är redo att hjälpa dig hitta din perfekta match.

Välkommen till Hollmans Bil, där vi inte bara säljer bilar, utan där vi tillsammans formar tidlösa bilhistorier. Vi är engagerade i din körnöjdhet och ser fram emot att vara en del av ditt nästa biläventyr!

Finansiering

När du köper bil hjälper din säljare dig snabbt och enkelt med finansieringen direkt på plats. Du väljer själv vilket upplägg som passar dig.

Försäkring

Vi vill ge dig de bästa förutsättningarna Det är därför vi, utifrån våra erfarenheter, tillsammans med Länsförsäkringar och Trygg-hansa tar fram de bästa alternativen för dig.

Garanti

Vid köp av bil hos oss erbjuds ni marknadens bästa garantier med en garanti på upp till 24-månader.

Finansiering

Tack vare våra partnerskap med Santander, Mymoney, MoneyGo och Wasa Kredit är vi alltid redo att erbjuda den mest fördelaktiga finansieringslösningen för din säkra bilaffär.

Du behöver bara lägga en kontantinsats på minst 20%, och om du har en inbytesbil kan dess värde räknas med i insatsen. Dessutom har du flexibiliteten att välja avbetalningsperioden, som sträcker sig från 1 till 6 år.

Vad som är särskilt värdefullt är att du alltid har möjligheten att lösa ditt lån i förtid utan extra kostnader. För extra trygghet kan du även teckna tilläggsförsäkring för låneskydd. Och om du har en återstående skuld på din nuvarande bil vid ett eventuellt byte, kommer vi att hantera den åt dig.

Vänligen kontakta oss för att ta del av vårt förmånliga erbjudande och diskutera dina finansieringsbehov. Vi är här för att göra din bilköpupplevelse så smidig och fördelaktig som möjligt.

Garanti

Vi lämnar trafiksäkerhetsgaranti på samtliga bilar över

30 000:- 1 månad eller 150 mil.

Vid köp av bil hos oss erbjuds ni marknadens bästa garantier med en möjlighet att teckna en garanti på upp till 24-månader beroende på bilens förutsättningar.

Vi tycker att en medföljande garanti på er bil är en ytterligare försäkran om att ni kan vara trygga i ert bilköp. Ni slipper onödiga orosmoment och kan istället lägga er fokus på viktigare grejer i livet.

Skräddarsy er egen lösning anpassat efter era förutsättningar. 24-månaders garanti på bilar som är nyare än 8 år och inte har överstigit 20 000 mil. Tecknar ni garantin genom oss ingår det 3-månaders väg-assistans i Sverige och Norden utan självrisk.

Våra samarbetspartners